VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

VZL-snack: Repen van kastanjemeel

Gezonde repen voor na het sporten en in de lunchbox.

  • kokosvet
  • 250 gram kastanjemeel
  • 40 gram zonnebloempitten
  • 40 gram ongezwavelde abrikozen
  • 40 gram blanke amandelen
  • 40 gram pure chocola
  • zout
VZL-snack: Repen van kastanjemeel, met zonnebloempitten, gedroogde abrikozen en stukjes chocola

Repen van kastanjemeel. Met zonnebloempitten, gedroogde abrikozen en stukjes chocola. Superfijne repen voor na het sporten en in de lunchbox. Vet een ovenschaal in met 1 eetlepel zacht kokosvet. Weeg 250 gram kastanjemeel en voeg hier 450 ml koud water aan toe. Maak hier een glad mengsel van met wat zout. Neem 40 gram zonnebloempitten en 40 gram in stukjes gesneden gesneden ongezwavelde abrikozen, 40 gram gehakte blanke amandelen en 40 gram grof gehakte pure chocola. Roer 3/4 van de zonnebloempitten en de rest door het kastanjemeel. Schep het mengsel door het kastanjemeel. Schep het in een ingevette ovenschaal. Verdeel 1 eetlepel verwarmd kokosvet over het gerecht en voeg de rest van de zonnebloempitten toe. Zet de schotel in de oven en laat dit 35 minuten garen. Laat het gerecht afkoelen en snijd er repen van.

www.voedselzandloper-recepten.nl