Boekweitpannenkoeken met een vulling van wilde spinazie, kastanjechampignons en feta
Geef je pannenkoeken een gezonde vulling!
- 125 gram boekweitmeel
- 250 ml sojamelk (of 300 ml ongezoete amandelmelk, zonder water)
- 50 ml water
- 3 eitjes
- zout
- 4 knoflooktenen
- 200 gram kastanjechampignons
- 600 gram wilde spinazie
- 100 gram feta
- zout
- peper
- kokosvet
Maak een beslag van de melk, het water, wat zout en licht opgeklopte eitjes. Bak pannenkoeken (zo dun mogelijk) in een koekenpan in wat kokosvet. Vulling voor ongeveer 4 personen: fruit de fijn gesneden knoflooktenen met in plakjes gesneden kastanjechampignons. Voeg daarna in delen de spinazie toe met zout en peper. Schep de spinaziebladen goed om en laat alles goed laten uitlekken in een vergiet. Schep de spinazie weer terug in de hapjespan en doe er nog in blokjes gesneden feta bij.