Brownies met amandel
Brownies zonder suiker.
- 90 gram amandelen
- 120 gram kokosolie
- 50 gram cacao
- 75 gram kokosrasp
- zeezout
- 1 eetlepel honing
Wow, dit is echt ontzettend lekker: brownies met amandel. Het brownie-recept: neem 90 gram amandelen en houd er 15 amandelen apart. Hak de rest grof. Verwarm in een pannetje met een niet te dunne bodem 120 gram kokosolie. Zet het vuur laag en en roer in delen 50 gram cacao erdoor. Voeg in delen 75 gram kokosrasp toe met wat zeezout en 1 eetlepel honing. Als alles goed is opgelost, haal je de pan van het vuur. Roer de grof gehakte amandelen door de cacao-massa. Laat dit even afkoelen. Giet de massa in een klein ovenschaaltje. Druk de 15 amandelen in de massa en zet de massa 1 uur in de diepvries. Laat de brownie op temperatuur komen en snijd er 15 stukjes van. (De 15 amandelen druk je dus zo in de cacao-massa dat elk stukje een amandel heeft.) Bewaar de brownies in de koelkast, maximaal 3 dagen.