Schelvis, wilde spinazie, tomaatjes en zoete aardappel
Een super gezond voedselzandloper recept met vis en groenten.
- 2 knoflooktenen
- 300 gram wilde spinazie
- 300 gram schelvisfilet
- 75 gram zachte geitenkaas
- 2 zoete aardappelen
- 2 tomaten
- viskruiden
- kokosvet
- zout
- peper
Mooi slank, super gezond maal met schelvis, wilde spinazie, tomaatjes en zoete aardappel. Recept voor 2 personen: Fruit 2 fijn gesneden knoflooktenen in een hapjespan en voeg 300 gram wilde spinazie in delen toe. Laat de spinazie slinken maar niet heel veel. Giet de spinazie af in een vergiet. Doe de spinazie weer terug in de pan en breng op smaak met zout en peper. Snijd ongeveer 300 gram schelvisfilet in stukken en bestrooi de vis met viskruiden. Schep de spinazie in een ovenschaal en roer er 75 gram verbrokkelde zachte geitenkaas door. Schep de vis voorzichtig door de groente. Laat het gerecht 30 minuten garen in de oven op 180 graden. Schil 2 zoete aardappelen en bak ze in wat kokosvet tot ze beetgaar zijn. Breng ze op smaak met zout en peper. Snijd wat lekkere tomaatjes en doe ze erbij.