Spinaziekoekjes met rucola en basilicum met wat gerookte zalm
Een heerlijke, bijzondere, gezonde voedselzandloper lunch!
- 200 gram wilde spinazie
- een handje rucola
- een klein handje verse basilicum
- 2 eetlepels Hüttenkäse
- gerookte zalm
- 1 ei
- een halve citroen
- wat geraspte pittige kaas
- 50 gram amandelmeel (of havermout)
- zout
- peper
- olijfolie
Spinaziekoekjes met rucola en basilicum met wat gerookte zalm. Wat een heerlijke lunch is dat! Zo maak je deze groentekoekjes voor jezelf, maar je kunt de hoeveelheden heel gemakkelijk verdubbelen als je met meer mensen bent. Neem ongeveer 200 gram wilde spinazie met een handje rucola en een klein handje verse basilicum. Wok dit even in een hapjespan in wat olijfolie en laat het goed uitlekken in een vergiet. Doe de groenten in een kom. Roer er 2 eetlepels Hüttenkäse door, 1 ei, sap van een halve citroen en wat geraspte pittige kaas. Doe er zout en peper bij en ongeveer 50 gram amandelmeel (of havermout). Roer alles goed door elkaar. Verwarm wat olijfolie in de hapjes pan en bak de groentekoekjes in kleine hoopjes. Leg ze op een bord en bedek de koekjes met wat gerookte zalm.