Voedselzandloper kruidcake
Superlekkere snack, makkelijk te maken en voedselzandloper-proof.
- 200 gram amandelmeel
- 3 eetlepels koekkruiden
- 1 eetlepel wijnsteenzuur bakpoeder
- 2 eetlepels kokosbloemsuiker (of ander zoetmiddel of 1 overrijpe banaan)
- 3 eitjes (L)
- 100 ml amandelmelk
- 125 gram kokosvet
- wat walnoten
- 1 handje rozijnen
- (een (siliconen) cakevorm)
Kruidcake! Heerlijk en gemakkelijk en snel resultaat! Maak een deeg van 200 gram amandelmeel, 3 eetlepels koekkruiden en 1 eetlepel wijnsteenzuur bakpoeder en 2 eetlepels kokosbloemsuiker (of ander zoetmiddel of 1 overrijpe banaan). Klop 3 eitjes (L) los met 100 ml amandelmelk. Smelt 125 gram kokosvet. Roer het vet door het meel en roer het eiermengsel er ook door. Hak wat walnoten grof en roer die samen met 1 handje rozijnen door het deeg. Giet het deeg in een (siliconen) cakevorm en laat de cake in de oven 45 minuten garen op 175 graden.