Witvis met garnalen in een saffraan-limoensaus
Gezond vis en garnalen recept.
- 100-150 gram witvis
- 100 gram garnalen
- 1 limoen
- 1 sjalot
- 100 ml sojaroom
- 1 scheutje witte wijn
- peper
- zout
- olijfolie
Witvis en garnalen in een saffraan-limoensaus (voor 2 personen). Saus: limoen, uitgeperst; 1 sjalotje; 100 ml sojaroom; 1 zakje saffraanpoeder; 1 scheutje witte wijn; peper en zout. Sjalotje even zachtjes fruiten in olijfolie; limoensap en wijn erbij; heel kort laten koken; room en saffraan erbij met zout en peper en heel zachtjes laten koken; 100 gram garnalen even heel kort bakken. Witvis in de saus laten garen, garnalen toevoegen. Ik zelf heb nog wortels en tomaten, die stop ik ruim van te voren in de oven. Maar je kunt er van allerlei groenten bij serveren.