VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Gebakken groenten met pitten en druiven

Durf te experimenteren: met spinazie, druiven en allerlei pitten.

  • little gem
  • spinazie
  • rucola
  • knoflook
  • olijolie
  • pijnboom-, zonnebloem- en pompoenpitten
  • druiven
Gebakken groenten met pitten en druiven. Een bijzondere en heerlijke combinatie.

De pitten een paar minuutjes licht roosteren in een koekenpan; 1 of meer klein gesneden knoflooktenen fruiten en de spinazie in delen toevoegen; laten uitlekken in een vergiet; little gem doormidden scheuren en in zelfde pan zachtjes bakken; in stukken gesneden rucola (iets achterhouden) meebakken; spinazie weer toevoegen met de geroosterde pitten en zout en peper naar smaak; van het vuur af de rest van de rucola erbij doen samen met de druiven.

www.voedselzandloper-recepten.nl