www.voedselzandloper-recepten.nl

VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Gezond en lekker eten!

met voedselzandloper-recepten.nl

Quiche met tomaat en courgetteEen simpel recept voor een heerlijke hartige taart met courgette en tomaat en een gezonde lekkere bodem van amandelmeel en boekweitmeel, tijm en geitenkaas.Lees wat je vandaag kunt eten...

Margriet VonkWelkom bij Voedselzandloper-recepten.nl! Op deze website vind je recepten die passen binnen een eetpatroon volgens de Voedselzandloper. Het boek de Voedselzandloper is in 2012 geschreven door de Belgische arts Kris Verburgh. Deze arts legt in zijn boek uit hoe je door de juiste producten te eten, langer jong kunt blijven, je kunt beschermen tegen ziektes en ook nog eens fijn kunt afvallen. De Voedselzandloper vertelt dus wat voeding met je lichaam doet. Verburgh baseert zijn uitspraken op wetenschappelijk onderzoek. Volgens Kris Verburgh kun je het beste zoveel mogelijk groenten, fruit, noten, paddenstoelen, vis, kip, kalkoen en gevogelte eten.

Heerlijke kwark-cheesetaart, hier vind je het VZL-recept!Wij hebben daar wel vertrouwen in maar het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want wat moet je daar in de praktijk van alle dag mee? Verburgh geeft weliswaar een aantal recepten, waarmee je volgens zijns zienswijze kunt eten. Maar daar heb je op den duur niet gegoeg aan. Je wilt toch gevarieerd eten en je trekt niet iedere dag een blik vis open en je wilt misschien ook nog koken volgens de seizoenen en dan heb je hopelijk ook nog een aantal feestelijkheden in een jaar waarin je wel met iets bijzonders voor de dag wil komen.

Deze website biedt uitkomst. Er staan al heel veel overheerlijke recepten op de site die door veel mensen zijn uitgeprobeerd. En het leuke is: er worden regelmatig recepten aan toegevoegd. Wil je altijd als eerste de nieuwste recepten lezen, meld je dan aan op Facebook Voedselzandloper Recepten en krijg altijd als eerste toegang tot nieuwe ontwikkelingen.

Heb je vragen, stuur een bericht.

Gezonde groet, Margriet Vonk.

(Eten moet vooral ook lekker zijn, er smakelijk uitzien en uitnodigen tot consumeren!)