Mega makkelijke VZL maaltijd met kipdijfilet en oosterse wokgroente
Snel, makkelijk en supergezond voedselzandloper-proof eten.
- 400 gram kipdijfilet
- 500 gram Oosterse wokgroente
- een handje cashewnoten
- basilicum
- zout
- peper
- olijfolie
Ok, dit is geen superrecept van Margriet Vonk, zoals alle andere recepten op deze site, maar van haar trouwe volger Roberto Chispa. Soms wil je snel, makkelijk en supergezond voedselzandloper-proof eten. En met dit recept kan dat heel goed! Voor 2 personen: Snijd 400 gram kipdijfilet in kleine stukjes en braad deze al roerend in olijfolie in een hapjespan. Snijd 1 knoflookteen in kleine stukjes en fruit deze mee in de pan. Gooi er een klein handje cashewnoten bij. Blijf roeren. Als de kip gaar is, doe je 500 gram Oosterse wokgroente (met paksoi, rode ui, chinese kool, sugar snaps en taugé) in de pan. Wok het niet te lang, zodat de groente knapperig blijft. Lekker!