VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Thaise groenten met paddenstoelen en glasnoedels

Pittig lekker: met curry, sugarsnaps en cashewnoten.

  • 200 gram gemengde paddenstoelen
  • 3 lente-uitjes
  • een paar theelepels gele curry
  • 100 gram glasnoedels
  • 400 gram Thaise wokgroente
  • 100 gram sugar snaps
  • 400 ml kokosmelk
  • 1 handje cashewnoten
  • koriander
  • zout
  • peper
  • olijfolie
Voedselzandloper-proof: Thaise groenten met paddenstoelen en glasnoedels

Dat wordt weer smullen!! Zo maak je dit voor 2 tot 4 personen: roerbak 200 gram gemengde paddenstoelen met 3 in ringetjes gesneden lente-uitjes en 1 theelepel gele curry in wat olie. Kook 100 gram glasnoedels in water gaar in 5 minuten. Wok in een andere hapjespan in wat olie met een paar theelepels gele curry 400 gram Thaise wokgroente met 100 gram in stukjes gesneden sugar snaps. Voeg 400 ml kokosmelk toe en laat dit een beetje inkoken. Doe de afgegoten glasnoedels erbij met de paddenstoelen. Voeg zout, peper en 1 handje in stukjes gesneden cashewnoten toe. Verwarm het gerecht. Schep het op de borden en garneer het met fijn gesneden koriander.

www.voedselzandloper-recepten.nl