Cakejes van amandelmeel met blauwe bessen en banaan
Gezonde voedselzandloper cake.
- 200 gram gezeefde amandelmeel
- 75 gram heel zacht kokosvet
- 2 eitjes
- 1 eetlepel palmsuiker (of kokosbloemsuiker)
- 1 theelepel vanille extract of het merg uit 1 vanillestokje
- 2 theelepels wijnsteenzuur bakpoeder
- 100 gram blauwe bessen
- 1 banaan
Lekkere gezonde cakejes (ja, het blijft een raar woord) van amandelmeel met blauwe bessen en banaan. Hier lik je je vingers bij af! Zo maak je 10 stuks cake: Verwarm de oven voor op 150 graden. Maak een deeg van 200 gram gezeefde amandelmeel met 75 gram heel zacht kokosvet, 2 eitjes en 1 eetlepel palmsuiker (of kokosbloemsuiker), 1 theelepel vanille extract of het merg uit 1 vanillestokje. Doe er op het allerlaatst ook 2 theelepels wijnsteenzuur bakpoeder bij. Was 100 gram blauwe bessen en snijd 1 banaan in heel kleine stukjes. Roer het fruit door het deeg. Verdeel het deeg over papieren cakevormpjes en/of siliconen vormpjes en zet ze in een muffinvorm. Zet de cakejes in de oven gedurende 20 minuten.