Warme wilde spinazie met paddenstoelen en geitenkaas
Heerlijk en gezond.
- 2 fijngesneden tenen knoflook
- 1 rood uitje
- 8 kastanjechampignons
- 350 gram wilde spinazie
- kurkuma
- zachte geitenkaas
- peper
- zout
- olijfolie
Recept voor 2 personen: fruit 2 fijngesneden tenen knoflook met een fijngesnipperd rood uitje in wat olijfolie en voeg daar 8 schoongemaakte en in plakjes gesneden kastanjechampignons aan toe. Zo'n 5 minuutjes bakken tot de paddenstoelen fijn op beet zijn. Beetje peper en zout erbij; voeg in delen 350 gram wilde spinazie toe en laat de groente slinken. Giet alles zeer goed af zodat er geen vocht meer uit komt. Voeg naar smaak nog wat extra peper toe en wat kurkuma; verbrokkel wat stukjes zachte geitenkaas over de warme salade en eet het lekker op.