VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Voedselzandloper lunch: Frittata met tomaat en basilicum

Makkelijk te maken als je gezond wilt lunchen.

  • 3 lente-uitjes
  • 1 kleine ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 kleine tasty tom tomaten
  • 2 eitjes
  • peper
  • zout
  • parmiggiano reggiano (of Parmezaan)
Voedselzandloper lunch: Frittata met tomaat en basilicum

Zo maak je deze heerlijke lunch voor 1 persoon: Snijd 3 lente-uitjes in ringetjes, snipper 1 kleine ui en snijd 2 teentjes knoflook heel fijn. Snijd 2 kleine, smaakvolle tasty tom tomaten in kleine stukjes. Klop 2 eitjes los met wat peper en zout en roer er wat gesnipperde parmiggiano reggiano (of parmezaan) door. Fruit de ui en de knoflook en voeg na een paar minuten de tomaat stukjes toe. Giet de los geklopte eitjes erover en ook wat blaadjes basilicum. Laat de frittata op een zacht vuur in 10 minuten garen.

www.voedselzandloper-recepten.nl