VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Gegratineerde portobello met geitenkaas

Deze portobello's zijn een fantastische starter voor een heerlijk diner!

  • 2 portobello's
  • peper
  • zout
  • tijm
  • zachte geitenkaas (Bettine Blanc)
  • walnoten
gegratineerde portobello met geitenkaas. Wat kan eten toch lekker zijn!

Recept voor 2 personen, voorafje. 2 portobello's schoon borstelen en steeltjes eraf snijden en in stukjes snijden en in portobello doen; wat peper, zout en tijm erbij doen en hoedjes van paddenstoelen invetten met wat olijfolie; na 10 minuten in de oven op 200 graden de portobello's er even uithalen en er een doorgesneden plakje geitenkaas (In Nederland: Bettinne Blanc) overheen leggen met wat kruiden en nog 5 minuten in oven laten warm worden; uit oven halen, een paar walnoten in stukken delen en lekker van smullen (terwijl de een kookt en de ander praat. Wat kan het leven toch lekker zijn.

www.voedselzandloper-recepten.nl