VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Super snel eten met wilde spinazie, groene asperges en wilde oregano

Recept voor super snel voedselzandloper eten met spinazie en asperges. En zalm.

  • 100 gram gerookte zalm
  • 450 gram spinazie
  • 2 knoflooktenen
  • 1 rode ui
  • 1 bosje groene asperges
  • 100 gram kruidenkaas
  • wat oregano
  • olijfolie
Super snel voedselzandloper eten met wilde spinazie, groene asperges en wilde oregano

Super snel eten met wilde spinazie, groene asperges en wilde oregano. In plaats van asperges kun je ook snijbonen nemen. Ook met de kruiden kun je variëren. Voor een maal met wat meer vulling kun je er wat gekookte quinoa door roeren. Zo maak je dit gerecht voor 2-3 personen: Wok de spinazie in een hapjespan, in wat olijfolie en laat de spinazie uitlekken in een vergiet. Snijd de knoflooktenen heel fijn en snipper de rode ui. Spoel de asperges goed af en verwijder de houtige onderkant. Fruit de ui en de knoflook en voeg de asperges toe. Roer tot je de asperges gaar genoeg vindt. Giet het vocht af. Roer de kruidenkaas door de asperges en laat deze smelten. Doe de spinazie bij de asperges, evenals wat fijn gesneden oregano en de klein gesneden gerookte zalm. Warm alles even goed door en schep het gerecht op de borden.

www.voedselzandloper-recepten.nl