VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Schelvis met garnalen en zeekraal en spinazie met venkel, rode ui en rucola

Een super slank voedselzandloper maal!

  • 2 schelvisfilets
  • bouillon
  • 1 scherpe ui
  • 100 gram garnalen
  • 50 gram zeekraal
  • 300 gram spinazie
  • rode ui
  • venkel
  • rucola
  • wat cherry tomaatjes
  • peper
  • olijfolie
Voedselzandloper: Schelvis met garnalen en zeekraal en spinazie met venkel, rode ui en rucola

(Spinazie met rode ui, venkel en rucola kan je kant en klaar kopen. Je kunt natuurlijk ook een rode ui en een venkel zelf snipperen of snijden, met de spinazie mengen en er wat rucola door doen.) Schelvis met garnalen en zeekraal en spinazie met venkel, rode ui en rucola. Lekker met cherrytomaatjes. Dit is een super slank maal en dat maak je zo klaar voor 2 personen: Gaar 2 schelvisfilets in kokende bouillon op een laag vuur. Snipper 1 scherpe ui en fruit deze in een hapjespan in wat olijfolie. Voeg 100 gram garnalen toe en 50 gram zeekraal. Voeg naar smaak wat peper toe. Wok 300 gram spinazie met rode ui, venkel en rucola in een hapjespan met wat olijfolie en laat deze uitlekken in een vergiet. Leg de gare vis op de borden. Schep het uimengsel erover. Schep de spinazie naast de vis en leg er wat gehalveerde tomaatjes bij.

www.voedselzandloper-recepten.nl