VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Zomerse ratatouille

Makkelijk gezond eten met veel groenten.

  • courgette
  • 1 venkelknol
  • 1 gele paprika
  • 1 rode ui
  • olijfolie
  • 3 knoflooktenen
  • zout
  • peper
  • mediterrane kruiden
  • cherrytomaatjes
Voedselzandloper-proof: Zomerse ratatouille

Ratatouille met venkel en met kip met champignons in rode wijn. Het recept voor 2 personen: Snijd de courgette, de venkelknol, de paprika in stukken. Snijd de ui in ringen. Vet een grote ovenschaal heel licht in met olijfolie. Roer in een kommetje wat olijfolie, voeg de klein gesneden knoflooktenen toe en zout, peper en mediterrane kruiden. Leg alle groenten soort bij soort in de ovenschaal en doe er ook cherrytomaatjes bij. Bestrijk de groenten met de olijfolie. Verwarm de groenten 45 minuten in de oven op 200 graden. Lekker met kip en champignons in rode wijn!

www.voedselzandloper-recepten.nl